Referat fra Repræsentantskabsmøde den 28. Maj i Hald Ege – Turist i egen kommune

Turist i egen kommune

Som lovet, kommer her en opsamling fra vores møde i Hald Ege og de input der var i grupperne. Det lovede vi, at I ville få tilsendt.

Vi har som sagt på mødet, fastsat datoen d. 11. september (kl. 19.00-22.00), der er tiltænkt som en slags opsamlingsmøde omkring projektet.

Du kan allerede nu tilmelde dig på: https://viborglandsbysammenslutning.dk/tilmeld-arrangement – mødestedet er Taarup forsamlingshus.
Du kan læse mere om gruppearbejdet her: Gruppe arbejde og inspiration 28. maj 2019 (002)

Det er IKKE fordi vi mener eller tror der er noget færdigt, vi er udmærkede klar over at det er en proces der tager tid. Men som et mindre fællesmøde hvor vi har en “på vej” inspirations møde. Også så vi kan høre om der er noget vi kan hjælpe eller støtte op om vedr. jeres arbejde fremadrettet.

Måske er der også andre byer der kan fristes til at komme med på “turist toget“, det håber vi der er løbende, fordi der arbejdes i flere tempi i denne løbende proces vi har gang i.

Hvis der er nogen forslag til et oplæg eller input til mødet der kunne være til gavn og inspiration for det dette møde, så skriv til os, så ser vi om ikke der kunne komme et frisk indlæg til mødet. Det kunne være noget relevant i forhold til det at arbejde med omkring dette her fokus om turist i egen kommune.

Er der nogen af jer, der tænker I har brug for noget hjælp af en eller anden art, så sig også til, måske kan VibLand være med til at skabe kontakt eller understøtte behovet derfor, inden for et givent penge beløb.

Hvis i har tilmeldt flere i jeres mail til Vibland. Bedes i videresende mailen til alle. På forhånd tak.

Med venlig hilsen 
VibLand
Ida Korgaard